A Manchester United nevetségesen kevés pénzért igazolhatja le a Real Madrid világsztárját

Horizontal
Real Madrid's defender from France Raphael Varane controls the ball during the Spanish league football match Real Madrid CF against Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 20, 2017. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapata 34 millió fontot (14,36 milliárd forintot) fizet a Real Madridnak a világbajnok francia válogatott Rafael Varane-ért - számolt be róla a brit Sky Sports.

A 28 éves védő vételéra bizonyos feltételek teljesülése esetén 41 millió fontra emelkedhet.

A középső védő 2011-ben a Lenstől került a Real Madridhoz, amellyel még egy évig volt élő megállapodása. Az elmúlt évtizedben négyszeres győztes lett a Bajnokok Ligájában, háromszor nyerte meg a spanyol bajnokságot, valamint a spanyol Szuperkupát. A legutóbbi bajnoki idényben 31 mérkőzést játszott, és két gólt szerzett.

Raphael Varane nevetségesen kevés pénzért válthat csapatot a nyáron Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Három héttel ezelőtt a madridi AS arról számolt be, hogy a Real állítólag négy évre szóló ajánlatot tett Varane-nak, szezononként 7 millió eurós (2,53 milliárd forint) javadalmazással, míg az MU-ban 12 millió eurót kereshet évente.

Múlt héten az angol válogatott Jadon Sancho került az MU-hoz - 85 millió euróért -, a csapat augusztus 14-én a Leeds United ellen kezdi meg szereplését a Premier League-ben.