Hosszú kihagyás vár a Real Madrid világbajnok sztárjára

Németország - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Allianz Arena, München, 2021.06.23.
MUNICH, GERMANY - JUNE 23: Toni Kroos of Germany celebrates their side's second goal scored by team mate Leon Goretzka (not pictured) during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Germany and Hungary at Allianz Arena on June 23, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Alex Grimm - UEFA/UEFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Szeméremcsont-gyulladás miatt hosszabb kihagyás vár Toni Kroosra, a Real Madrid világbajnok labdarúgójára.

A német középpályás kedden a közösségi oldalán azt írta, hónapok óta hátráltatja a probléma, ezért most itt az ideje, hogy szünetet tartson, és meggyógyuljon, hogy megfelelően felkészülhessen a hosszú szezonra.

A Real Madrid nem hozta nyilvánosságra, hogy a 31 éves Kroosnak mennyi időt kell kihagynia, de a spanyol AS és Marca című sportnapilap hangsúlyozta, hogy szeméremcsont-gyulladás esetén gyakran elhúzódik a felépülés, ezért szeptember végéig biztosan nem léphet pályára.

Szoboszlai Dominiknak ugyancsak szeméremcsont-gyulladás miatt több mint fél évet kellett kihagynia: bár december közepén az osztrák Red Bull Salzburgtól a német RB Leipzighez igazolt, tétmérkőzésen még mindig nem mutatkozhatott be új csapatában, sőt a magyar válogatottban sem léphetett pályára a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Toni Kroos a kontinenstorna ideje alatt jelentette be, hogy többet nem szerepel a német válogatottban, amely ezúttal a nyolcaddöntőben búcsúzott.