Megműtötték a Fradi magyar válogatott focistáját

Ferencváros, Debrecen
Budapest, 2020. május 23. Sigér Dávid, a Ferencváros játékosa gólt lő a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójából elhalasztott, a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. május 23-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros játékosa, Sigér Dávid a Zalgiris Vilnius elleni BL-selejtezőt követően megsérült, ezért várhatóan hosszú ideig nem számíthat rá a csapat vezetőedzője, Peter Stöger. A magyar válogatott középpályást hétfőn megműtötték – állapotáról az FTC vezető orvosa, dr. Pánics Gergely nyilatkozott a fradi.hu-nak.

„Hétfőn sikeresen lezajlott a műtét. Sigér Dávidnak a korábban pótolt elülső keresztszalagja elszakadt, ezt most pótolni kellett, emellett a belső oldalszalagja is megsérült,

a beavatkozás során azt is rekonstruálni kellett. Dávid elhagyhatta az ellátó intézményt, ám legalább 4 hétig térdrögzítőt kell viselnie. A rehabilitáció várhatóan a varratszedés után kezdődhet el – mondta el dr. Pánics Gergely.

Sigér Dávidra hosszú kihagyás vár Forrás: MTI/Illyés Tibor

– Sigér Dávid alapvetően jó állapotban van, ám

mint a fizikális panaszokon. Azonban tudjuk, hogy Dávid egy nagyon profi szemléletű labdarúgó, már a műtét előtt is tudatosan készült a beavatkozást követő rehabilitációra."