Kiderült, hogy mikor kaphatók jegyek a magyar-angol és a magyar-andorrai vb-selejtezőkre

2021.08.04. 18:47

Augusztus 19-én kezdődik a belépőjegyek árusítása a szeptemberi Magyarország-Anglia és a Magyarország-Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésekre.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai híradása szerint a Puskás Arénában sorra kerülő két meccsre szóló kombinált belépők értékesítése augusztus 19-én 10 órakor kezdődik. A kombinált jegyeket bárki kedvezményes áron megvásárolhatja, nem szükséges hozzá a szurkolói klub tagjának lenni vagy szurkolói kártyával rendelkezni.

A legkisebbek is nagyon tudnak örülni a válogatott meccsekenForrás: AFP/Bernadett Szabo

Abban az esetben, ha addig maradnak belépők, augusztus 23-tól a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, és ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik 26-ig a szokásos húsz százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. Augusztus 26-tól válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat. A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

A hölgyek is kedvelik a magyar válogatottatForrás: AFP/Franck Fife

Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót. Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában.A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.