Vágólapra másolva!
A cseh napilapok szerint önmagát verte meg a Slavia Praha szerdán Budapesten a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, melyen 2-0-ra kikapott a magyar bajnoktól.

Sport: "Minden rossz. Semmi sem sikerült. A Slavia futballistái a a Ferencváros ellen mindent elrontottak, amit csak lehetett. A slavistákra a jövő héten a prágai Edenben nagyon komoly munka vár..."

Mladá Fronta Dnes:
"Bolond este volt. A Slavia szerda este kést kapot a hátába, és vérzik. Remélhetőleg nem vérzik el, mert az nagy kár lenne. Hosszú ideig jól érezhette magát a prágai csapat, mert minden vonatkozásban jobb volt a pályán, és határozottabban, gyorsabban, ügyesebben játszott. Nem volt sok helyzete, de a Ferencváros a telt ház ellenére nehezen boldogult. Na de mire jó a labdatartás, a veszélyes beadások, az ügyes adogatás és a bátor támadások, amikor a csehek lényegében önmagunknak lőttek két gólt?"

A Ferencváros kétgólos előnyben várhatja a Slavia Praha elleni visszavágót Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Právo: "A Slavia a Dunánál saját magát győzte le. A futballistáknak váratlanul elég messzire került a továbbjutás a Bajnokok Ligájába."

Lidové Noviny: "A Slaviának két végzetes hibája, rossz pillanata miatt jelentősen csökkent az esélye a továbbjutásra."