Kézfogás helyett nekiment az ellenfél edzőjének Diego Simeone - videó

Real Valladolid CF v Atletico de Madrid - La Liga Santander soccer Atletico de Madrid Real Valladolid CF La Liga Santander Diego Simeone Waist up One person Diego Simeone head coach La Liga Santander match Estadio Municipal Jose Zorrilla social distancing
Diego Simeone head coach of Atletico Madrid reacts during the La Liga Santander match between Real Valladolid CF and Atletico de Madrid at Estadio Municipal Jose Zorrilla on May 22, 2021 in Valladolid, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Feyenoord labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen egy 93. percben szerzett góllal 2-1-re legyőzte az Atlético Madridot. A lefújás után a holland csapat edzője kezet akart fogni Diego Simeonéval, az argentin szakember azonban ezt nem fogadta el és dühösen meglökte kollégáját.

A Feyenoord a barátságos meccsen már a 18. percben vezetést szerzett és az első félidő végén Yannick Carrasco kiállítása miatt emberelőnybe is került. Az Atlético a 83. percben Ángel Correa révén kiegyenlített, de a holland csapat a hosszabbításban, a 93. percben megszerezte a győztes találatot.

A rotterdami együttes trénere, Arne Slot a lefújás után szeretett volna kezet fogni a madridiak mesterével, Diego Simeonéval, ám az argentin szakember dühösen meglökte az edzőt. A felek közé gyorsan odaugrott néhány játékos, hogy megakadályozzák az esetleges verekedést.