Vágólapra másolva!
A francia világbajnok középhátvéd, Raphaël Varane már Manchesterben van, és a beutazás utáni kötelező karanténidő alatt a Real Madrid korábbi focistája bemutatott pár trükköt a páratlan technikai tudásából.

A Sky Sports információ szerint a Manchester United labdarúgócsapata 34 millió fontot (14,36 milliárd forintot) fizet a Real Madridnak a világbajnok francia válogatott hátvédjéért, Rafael Varane-ért.

A spanyol klubtól eligazolt játékos már Manchesterben van, az orvosi vizsgálatokra vár, és a beutazást követő kötelező karanténidőszak alatt sem tétlenkedik.

Varane-nak nincs gondja a labdával Forrás: Yotubue

A válogatott hátvéd egy kertben mutatta meg, hogy mire képes a labdával. Varane különböző trükköket mutatott be a labdával,

és láthatóan nincs gond a technikai képzettségével.

A középső védő 2011-ben a Lenstől került a Real Madridhoz, amellyel még egy évig volt élő megállapodása. Az elmúlt évtizedben négyszeres győztes lett a Bajnokok Ligájában, háromszor nyerte meg a spanyol bajnokságot, valamint a spanyol Szuperkupát. A legutóbbi bajnoki idényben 31 mérkőzést játszott és két gólt szerzett.