Vágólapra másolva!
A Ferencváros ellen lép pályára szeptember 3-án a Topolyai SC az új stadionjának hivatalos átadásán – adta hírül a Nemzeti Sport.

Elkészült a legmodernebb szerbiai stadion, amelynek ünnepélyes átadásán a Topolya SC vív meg a vajdasági magyarok körében a legnépszerűbb magyarországi csapattal, a Ferencvárossal. A hírt a TSC elnöke, Zsemberi János erősítette meg a Nemzeti Sportnak. A mérkőzés pontos időpontja egyelőre nem ismert, de a hírek szerint a délutáni órákban rendezhetik majd meg a találkozót szeptember 3-án, a Magyarország–Anglia világbajnoki selejtező másnapján. A szerbiai hatályos szabályok szerint a szabadtéri sporteseményeken a lelátó kapacitásának az 50 százaléka elérhető a szurkolók számára, ez azonban a mérkőzés időpontjáig még változhat.

"Azért esett a Fradira a választás, mert a két klubnak majdnem százéves az együttműködése: az írásos emlékek szerint 1927-ben már megmérkőzött a két csapat, emellett a birtokunkban van egy 1928-as emlékplakett a budapesti klubtól, előtte pedig képeslapokat kapott a TSC a Ferencvárostól. Mi voltunk a zöld-fehér testvéreik, ugyanis akkoriban a topolyai csapat is zöld-fehérben játszott" – mondta Zsemberi.