Társoldalunk:

Megható üzenettel búcsúzott el a szurkolóktól az Intertől távozó Lukaku

2021.08.15. 13:29

A belga labdarúgó-válogatott egyik legnagyobb sztárja, Romelu Lukaku idén nyáron az Intertől a Chelsea-hez szerződött. A gólerős támadó a közösségi oldalán megható üzenettel búcsúzott el a milánói csapat szurkolóitól.

"Kedves Inter-drukkerek! Köszönöm, hogy közétek tartozhattam. Köszönet azért, hogy a családommal Milánóban otthon érezhettük magunkat. Köszönöm a feltétel nélküli szeretetet és a támogatást, amelyet minden nap megkaptam tőletek. Köszönöm, hogy még jobban motiváltatok engem az első szezon után" - írta a Twitteren Lukaku.

"Amikor csatlakoztam az Interhez, azonnal éreztem, hogy jó helyen leszek ennél a klubnál. A gyönyörű történet kezdete az volt, amikor szeretetteljes fogadtatásban részesültem az érkezésem után a Malpensa reptéren. Az volt a küldetésem, hogy sose hagyjalak cserben benneteket, amikor ezt a mezt viselem. Minden edzésen és meccsen százszázalékot nyújtottam, hogy büszkék lehessetek rám. Az első szezonom nagyon kemény volt, de ti megadtátok az erőt a folytatáshoz, hogy csapatként még jobbak lehessünk. Ezért sikerült együtt bajnokká válnunk" - folytatta a csatár.

"Remélem, hogy megértitek a döntésemet, amiért a Chelsea-hez szerződtem. Ez egy hatalmas lehetőség az életemben és a karrierem ezen szakaszában egy olyan dolog, amelyről mindig is álmodtam. Ami biztos és örökké így lesz, hogy Interista maradok, mert nélkületek nem lehetnék az a játékos és ember, aki ma vagyok. A szívem legmélyéről köszönök mindent" - áll az üzenetben.

Romelu Lukaku 2021-ben olasz bajnok lett az InterrelForrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

Lukaku 2019 nyarán a Manchester Unitedtől érkezett az Interhez. A Milánóban töltött két éve alatt 95 meccsen 64 gólt lőtt, az előző szezonban megnyerte az olasz bajnokságot és a Serie A legjobb játékosának választották. A 28 éves csatár a belga válogatott színeiben 4 gólt lőtt az idei Eb-n, majd augusztusban 115 millió euróért megvette a Chelsea.