Társoldalunk:

Már szabadulni próbál a cirkuszoló Mbappétól a PSG

2021.08.24. 08:11

Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál még ezen a nyáron fontolóra veszik Kylian Mbappé eladását, miután a világbajnok francia támadó elutasította a párizsi klub új szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Kylian Mbappé még ezen a nyáron távozhat a PSG-től. A világbajnok labdarúgónak jövő nyárig szól a szerződése a francia csapattal, ami azt jelenti, hogy ingyen válthat klubot jövőre, ha nem hosszabbít. 

Mbappé nem hosszabbított a PSG-velForrás: AFP/Loic Venance

Márpedig Franciaország egyik vezető sportlapja, az RMC Sport arról számolt be, hogy Mbappé elutasította a PSG új ajánlatát, ami öt évre szólt volna, és jelentős fizetésemelést is tartalmazott volna, amivel Messi és Neymar után Mbappé lehetett volna a harmadik legjobban kereső PSG-játékos.

Az RMC Sport beszámolója szerint a klubnál most fontolóra vették, hogy eladják Mbappét, hogy még ezen a nyáron pénzzé tudják tenni. A francia csatorna megemlíti, hogy bár Mbappét eddig leginkább a Real Madriddal hozták hírbe, a spanyol együttes hivatalosan még nem tett ajánlatot, legutóbb viszont egy angol csapat konkrét ajánlatot tett a támadóért.

Neymar a brazil válogatott után klubszinten is együtt játszhat honfitársával, RicharlisonnalForrás: AFP/Carl De Souza

A Paris Saint-Germainnél állítólag már arra is felkészültek, ha a világbajnok csatár a következő két hétben elhagyja a csapatot, ugyanis abban az esetben Neymar honfitársát, Richarlisont szerződtetnék az Evertontól.