Társoldalunk:

A svájci lapok Messiről ábrándoznak a Fradi búcsúztatása után

2021.08.25. 10:29

Az FTC hazai pályán is 3-2-re kikapott a svájci Young Boystól a Bajnokok Ligája-selejtező playoffkörében, így az Európa-liga főtáblájára jutott. Íme, a svájci újságok miként vélekedtek a párharcról!

Blick: „A Young Boys valóra váltotta a Bajnokok Ligája-álmot!" – a lap szerint őrült és drámai mérkőzésen nyert a svájci csapat, amely 2018 után ismét bejutott a BL-csoportkörbe – írja az nso.hu.

Sport: A portál úgy fogalmaz, a Young Boys fordulatos meccsen jutott tovább, s készülhet története második BL-csoportkörére.

A svájci lapok Messiről ábrándoznak a Fradi búcsúztatása utánFotó: Csudai Sándor - Origo

Berner Zeitung: „És hirtelen elcsendesedett" – utal a cím a Young Boys harmadik keddi góljára, amely eldöntötte a budapesti összecsapást. A cikk szerint a Groupama Arénában pokoli volt a hangulat. A berni csapat 2018-ban a Dinamo Zagreb, egy évvel később a Crvena zvezda vendége volt a BL-playoffban – ezekhez a találkozókhoz hasonlította a stadionban uralkodó légkört a szerző. „Fontos mérföldkő ez a Young Boys történetében. Akár harmincmillió frankot hozhat ez a siker." A lap végül arról ábrándozik, milyen lenne, ha a Young Boys a Lionel Messivel felálló Paris Saint-Germainnal, a Robert Lewandowski vezette Bayern Münchennel vagy akár az Ajaxszal kerülne egy csoportba.

24 Heures: „Ráijesztettek a Young Boysra, de ott lesz a Bajnokok Ligájában!"