A Real Madrid megszerezte a francia válogatott sztárját

fbl Horizontal
France's forward Kylian Mbappe (2R) and France's midfielder Eduardo Camavinga (2L) take part in a training session with teammates one day ahead of the UEFA Nations League football match against Portugal, at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on October 10, 2020. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid kedden hivatalosan is bejelentheti, hogy leigazolta a francia Rennes középpályását, Eduardo Camavingát.

A spanyol Marca információi szerint miközben a Real Madrid továbbra is komoly tárgyalásokat folytat Kylian Mbappé átigazolásának ügyében, a spanyol csapat kedden hivatalosan is bejelenti a Rennes 18 éves francia válogatott középpályásának érkezését. A spanyolok szerint a francia L'Equipe értesüléseivel szemben az átigazolási díj nem 40-45 millió, hanem csak 30 millió euró körül lesz.

A lap szerint a Real már a jövő csapatát kezdi el építeni, hiszen a háromszoros francia válogatott (ezeken a meccseken egy gólt szerzett) középpályás egy olyan posztra érkezik, ahol a spanyoloknak ugyan világsztárjaik vannak, azonban már mindannyian idősebbek: Luka Modric 36, Toni Kroos 31, Casemiro pedig 30 éves.

Camavingát a francia sztárcsapat, a Paris Saint-Germain is szerette volna megszerezni, de most úgy tűnik, hogy a fiatal játékos (és klubja) inkább a Real ajánlatát fogadta el.