Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Harry Kane elmondása szerint tiszta a lelkiismerete, és nem foglalkozik azzal, hogy végül nem igazolt a Manchester Cityhez, hanem csak a saját teendőire koncentrál a Tottenhamnél.

A nemrégiben lezárult nyári átigazolási időszak egyik slágertémája volt Angliában Harry Kane esetleges klubváltása, azonban a csatár végül nem igazolt a bajnok Manchester Cityhez, hanem maradt a Tottenhamnél.

A BBC Sport megírta, hogy Kane, akinek 2024-ig szól a szerződése jelenlegi klubjával, nem hiszi, hogy csorbult volna a saját hírneve az átigazolás mieghiúsulása miatt.

mondta a támadó.

"Tisztában vagyok azzal, hogy mindenki szeretné tudni, mi minden történt a nyáron, de ahogy mondtam, én a jövőbeli teendőimre szeretnék fókuszálni" - tette hozzá.

Harry Kane csak a Tottenhamre szeretne koncentrálni a szezonban Forrás: AFP/Glyn Kirk

Miután az angol válogatottat Eb-ezüstéremhez segítette júliusban, a koronavírus-tesztje miatt kihagyta a Tottenham edzéseit augusztus elején. Később világossá tette, hogy sohasem tagadta meg az edzéseket, és elhivatottságát bizonyította azzal, hogy két gólt szerzett az Európai-konferencialiga rájátszásának visszavágóján a portugál Pacos de Ferreira ellen.

A nyár folyamán rengeteg pletyka látott napvilágot arról, hogy a futballista a City játékosa lesz, de ő továbbra is csak a saját teendőire koncentrál.

"Bármi, ami köztem és a Spurs között történt, csak rám és a klubra tartozik, és ennek így is kell lennie" - közölte álláspontját Kane.