Újra összeállhat a Ronaldo-Rooney álompáros Manchesterben

Portugal v Algeria - International Friendly NurPhoto Sports Soccer News General News Action Sport Soccer Team Premier League 2018 World Cup Algeria Cristianinho Cristiano Ronaldo Horizontal MATCH GAME TEAM FIFA
Portugal forward Cristiano Ronaldo son Cristianinho plays with is father at the end of the International Friendly match between Portugal and Algeria at the Estadio do Sport Lisboa e Benfica on June 7, 2018 in Lisboa, Portugal. (Photo by Valter Gouveia / DPI / Nurphoto) (Photo by DPI / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Azzal, hogy Cristiano Ronaldo újra a Manchester Unitedbe szerződött, a klub vele együtt megszerezte a tehetséges fiát is. Mivel az angol sztárcsapat korábbi ikonja, Wayne Rooney gyermeke is az együttes utánpótlás akadémiáján szerepel, a két klasszis fia hamarosan egymás oldalán futballozhat. 

Ugyan Wayne Rooney egy ideje már a Derby County edzője, négy fia közül a legidősebb, Kai Wayne Rooney a Manchester United utánpótlásképző akadémiáján pallérozódik, így hamarosan együtt futballozhat Cristiano Ronaldo gyermekével, Cristiano Juniorral, hiszen az ötszörös aranylabdás nemrég visszatért korábbi sikerei helyszínére.

Cristiano Ronaldo fia jó géneket örökölt az apjától Forrás: closeronline.co.uk

Rooney szintén 11 éves fia, Ronaldo gyerekéhez hasonlóan jó géneket örökölt apjától, így a két tehetséges srác nemsokára egymás oldalán rúghatja a gólokat.

A Bors megírta, hogy a portugál világsztár fia apja állomáshelyein rendre helyet kapott a korosztályos csapatokban - előbb a Real Madridnál, majd 2018 nyarától a Juventusnál -, de nem élt vissza a protekcióval. Egy torinói szezonját például 23 meccsen 58 góllal és 17 gólpasszal zárta az egy évvel idősebbek között.

mondta tehetséges gyermekéről a 36 éves klasszis.

"Kemény munkára és nagy elhivatottságra is szüksége lesz. Néha kólát iszik és csipszet eszik, pedig tudja, hogy ezekért haragszom. Persze tudom, még gyerek" - tette hozzá Ronaldo.