Cristiano Ronaldónak üzent a gólörömével az angol válogatott focista - videó

fbl Horizontal
England's midfielder Jesse Lingard celebrates scoring the opening goal during the FIFA World Cup 2022 qualifying match between England and Andorra at Wembley Stadium in London on September 5, 2021. (Photo by Justin TALLIS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott játékosa, Jesse Lingard vasárnap két gólt lőtt az Andorra elleni vb-selejtezőn, és az első találata után sajátos gólörömmel üzent Cristiano Ronaldónak, akivel csapattársak lettek a Manchester Unitedben.

A magyar válogatottal is egy selejtezőcsoportban szereplő Anglia vasárnap este tartalékos összeállításban is könnyedén legyőzte Andorrát a Wembley-ben.

A meccsen kezdőként pályára lépő Jesse Lingard szerezte a találkozó első gólját, amely után egy Ronaldo gólöröméhez hasonló ünneplést mutatott be, megfűszerezve azt a saját stílusával.

A 28 éves játékos 2015 óta a Manchester United felnőttcsapatának a tagja, az előző szezont kölcsönben a West Hamben töltötte. Lingard az új idényre visszatért a Unitedhez, amely a nyáron megszerezte Cristiano Ronaldót is, aki korábban 6 éven át volt az angol sztárklub futballistája. Az ötszörös aranylabdás érkezésének nagyon örülnek Manchesterben, a The Sun megírta, hogy Lingard ezzel a sajátos gólörömmel szeretett volna üzenni új csapattársának.

mondta az angol válogatott középpályás.