Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport értesülése szerint Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya lehet a Budapest Honvéd sportigazgatója.

Az 58 éves szakembert az utóbbi hónapokban már összehozták a Honvéd csapatával, most azonban azt pletykálják, hogy nem vezetőedző, hanem sportigazgató lesz. A Honvédnál legutóbb Urbányi István töltötte be ezt a pozíciót, de februárban távozott, azóta pedig senki sem érkezett a helyére.

Bernd Storck lehet a Budapest Honvéd sportigazgatója Forrás: MTI/Kovács Attila

Bernd Storck 2015 márciusában érkezett Magyarországra. Először az MLSZ sportigazgatója, majd az U20-as válogatott szövetségi edzője lett. 2015 júliusában nevezték ki a felnőtt válogatott élére, miután Dárdai Pálnak nem engedte tovább a Hertha BSC, hogy egyszerre legyen klubedző és szövetségi kapitány.

Storck a kinevezése után kivezette a válogatottat a 2016-os Európa-bajnokságra. ezt követően a belga Mouscronnál, majd a Cercle Brugesnél, legutóbb pedig a DAC-nál dolgozott vezetőedzőként. Dunaszerdahelyről közös megegyezéssel távozott áprilisban, azóta nem vállalt munkát az 58 esztendős edző. A hírrel kapcsolatban a Nemzeti Sport megkereste a kispesti klubot, de a Honvéd nem kívánta kommentálni a Bernd Storck érkezéséről szóló információt.