Vágólapra másolva!
A Real Madrid kedves gesztust tett a klub stadionját, a Santiago Bernabéut felújító munkásainak, ugyanis meghívta őket a Celta Vigo elleni hétvégi La Liga-mérkőzésre.

A festők, a kőművesek, a takarító személyzet és az egyéb munkások az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak a legendás stadion felújításán.

A munkálatok részben befejeződtek, így az aréna újra megnyitja a kapuit, a spanyol bajnokságban a vasárnapi, Celta Vigo elleni mérkőzést már a Bernabéuban rendezik meg.

A Marca megírta, hogy a klub szeretné meghálálni a szakemberek erőfeszítéseit, ezért meghívta őket a bajnoki meccsre.

Alapos felújítást hajtanak végre a Real legendás stadionján Forrás: NurPhoto via AFP/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

"Nagyszerű dolog egy olyan szentélyben dolgozni, mint a Bernabéu" - nyilatkozta az egyik festő.

tette hozzá a szakember.

A Real Madrid vasárnap este 560 nap után tér vissza a Santiago Bernabéu Stadionba. A fővárosiak legutóbb tavaly március 1-jén játszottak a legendás arénában, és 2-0-ra legyőzték az FC Barcelonát. Azóta felújítás zajlik a létesítményben, ami a jövő év végéig tart, ezért a Real az Alfredo di Stéfano Stadionban rendezte hazai mérkőzéseit. Jelenleg a 81 ezer férőhelyből csak 48 ezret foglalhatnak el a szurkolók a Bernabéuban, ahol hétfőn telepítették az új gyepszőnyeget.