A Leverkusen elleni meccs közben ivott életében először sört a Dortmund 18 éves focistája - videó

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund Sports soccer Bundesliga Single Happy Jude Bellingham (Borussia Dortmund) Horizontal
11 September 2021, North Rhine-Westphalia, Leverkusen: Football: Bundesliga, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund, Matchday 4, BayArena. Dortmund's Erling Haaland celebrates his goal to make it 4:3. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros csütörtöki Európa-ligás ellenfele, a Bayer Leverkusen hétgólos meccsen kapott ki szombaton a vendég Borussia Dortmundtól a Bundesliga negyedik fordulójában. A dortmundiak negyedik gólja után a leverkuseni szurkolók sörrel dobálták meg Haalandékat.

A Leverkusen ugyan háromszor szerzett vezetést szombaton a Dortmund ellen, de a vendégek mindig egyenlíteni tudtak, ráadásul 3-3-as állás csupán négy percig élt, mert a 75. percben Erling Haaland büntetőből beállította a 4-3-as végeredményt. A sárga-mezesek éppen a hazai tábor előtt ünnepeltek, amikor a leverkuseni szurkolók sörrel kezdték megdobálni őket. A Dortmund mindössze 18 éves tehetsége elképesztő reflexszel elkapta a felé hajított poharat és belekortyolt egyet a meccs közben.

Az angol focistának valószínűleg nem ízlett az alkoholos nedű, ugyanis szinte azonnal kiköpte, majd később a hivatalos Twitter-oldalán jegyezte meg, hogy ez volt élete első söre, de nem lesz nagy rajongója az italnak.