Társoldalunk:

Dárdai Pál: Aki csodafocit várt, az nem ismeri a Bundesligát

2021.09.13. 09:57

Dárdai Pál csapata, az előzőleg sereghajtó Hertha 3-1-re nyert az újonc Bochum vendégeként a német labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján. A magyar edző a találkozó után a csapatát dicsérte, és elmondása szerint az a legfontosabb, hogy nyerjen a csapat.

A Kicker idézte Dárdai Pált, aki nagyon büszke volt a csapatára a siker után.

„Sokat harcoltunk az első játékrészben, elsősorban a kontrákra építettünk. Ez nem tűnhetett szépnek, de ha valaki azt hiszi, hogy itt csodafocit játszunk, az nem ismeri a Bundesligát. Ezért nagyon büszke vagyok a csapatra. Szép eredményt értünk el, eredményesen játszottunk" – mondta a magyar edző.

Dárdai Pál csapata megszerezte az első sikerétForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Ralf Ibing /firo Sportphoto/Ralf Ibing

Hozzátette, hogy a következő hazai mérkőzésen muszáj lesz nyerniük, és ha így lesz, akkor már hat pontjuk lesz, és elszakadnak egy picit a kiesés elől menekülő csapatoktól.

A berliniek ezzel megszerezték első pontjaikat a szezonban, és elmozdultak a tabella utolsó helyéről. A hazaiaknál egyébként Novothny Soma a cserepadról nézte végig az összecsapást.