Ibrahimovic megint megsérült, kihagyja a Liverpool elleni BL-rangadót

2021.09.14. 17:02

Az AC Milan svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic sérülés miatt nem lép pályára szerdán, a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

Az októberben 40. születésnapját ünneplő Ibrahimovic a korábbi sérülése után vasárnap góllal tért vissza a Lazio ellen, azonban gondjai vannak az Achilles-inával - írta a BBC Sport.

A mérkőzés után volt némi problémája. Bíztunk benne, hogy játszhat, de még mindig fájdalmat érez, szóval nem szeretnénk kockáztatni" - mondta játékosáról Stefano Pioli.

A hétszeres BEK/BL-győztes AC Milan 2014 óta először léphet pályára a Bajnokok Ligájában, szerdán a Liverpool otthonába, az Anfield Roadra látogat az olasz bajnokságot háromból három győzelemmel kezdő milánói együttes.

Zlatan Ibrahimovic góllal tért vissza a Serie A-ba a hétvégénForrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

A meccset kihagyó Ibrahimovicot az angolok edzője, Jürgen Klopp is méltatta. "Micsoda játékos. Láttam róla videókat, amikor pár hónapja megsérült, és azt is, ahogyan küzdött a visszatérésért. A különleges pillanatok embere. Zlatan a legjobbak egyike, akik valaha futballoztak. Ezt ő is tudja magáról, és rendszeresen hangoztatja, és én ezt kedvelem benne" - mondta elismerően a német edző.

"Persze ott van a keretben Olivier Giroud és Ante Rebic is, akik szintén remek játékosok" - tette hozzá Klopp.

A Liverpool-AC Milan BL-csoportmérkőzés szerdán 21 órakor kezdődik az Anfield Roadon.