Vágólapra másolva!
Az AC Milan svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic sérülés miatt nem lép pályára szerdán, a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

Az októberben 40. születésnapját ünneplő Ibrahimovic a korábbi sérülése után vasárnap góllal tért vissza a Lazio ellen, azonban gondjai vannak az Achilles-inával - írta a BBC Sport.

mondta játékosáról Stefano Pioli.

A hétszeres BEK/BL-győztes AC Milan 2014 óta először léphet pályára a Bajnokok Ligájában, szerdán a Liverpool otthonába, az Anfield Roadra látogat az olasz bajnokságot háromból három győzelemmel kezdő milánói együttes.

Zlatan Ibrahimovic góllal tért vissza a Serie A-ba a hétvégén Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

A meccset kihagyó Ibrahimovicot az angolok edzője, Jürgen Klopp is méltatta. "Micsoda játékos. Láttam róla videókat, amikor pár hónapja megsérült, és azt is, ahogyan küzdött a visszatérésért.

A különleges pillanatok embere. Zlatan a legjobbak egyike, akik valaha futballoztak. Ezt ő is tudja magáról, és rendszeresen hangoztatja, és én ezt kedvelem benne" -

mondta elismerően a német edző.

"Persze ott van a keretben Olivier Giroud és Ante Rebic is, akik szintén remek játékosok" - tette hozzá Klopp.

A Liverpool-AC Milan BL-csoportmérkőzés szerdán 21 órakor kezdődik az Anfield Roadon.