Kirabolták a Chelsea BL-győztes focistájának otthonát

fbl Horizontal
Chelsea's English defender Reece James reacts to a missed chance during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge in London on March 17, 2021. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea BL-győztes futballistája, Reece James a közösségi médiában számolt be róla, hogy amíg a Zenit elleni mérkőzésen pályára lépett, addig az otthonába idegenek törtek be és több értékes medált is elraboltak tőle.

A 21 éves védő megdöbbenten vette tudomásul, hogy a keddi BL-csoportmeccs idején illetéktelen személyek hatoltak be az otthonába, ráadásul a számára értékes medálokból többet is elvittek. Többek között a futballista BL-aranyérme és Eb-ezüstérme is eltűnt. James az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy mi történt szeptember 14-én.

"Szeptember 14-én este, amikor a klubom színeiben a Bajnokok Ligájában játszottam, rablók törtek be a házamba. Közös erővel sikerült beemelniük egy nehéz széfet az autójukba.

Soha nem tartok ékszereket az otthonomban, így a páncélszekrényben a Bajnokok Ligája- és a Szuperkupa-aranyérem, valamint az Eb-ezüstérem voltak benne. Ezeket a megnyert címeket soha senki nem veheti el tőlem, függetlenül attól, hogy fizikai formában is birtoklom-e őket vagy sem" -

írta James a bejegyzésben.

A posztban a játékos arra kéri a Chelsea és az angol válogatott szurkolóit, hogy segítsenek neki azonosítani a betörőket, hogy mihamarabb elkaphassa őket a rendőrség. A védő mindenkit megnyugtatott arról, hogy ő és a családja biztonságban van, és a betörés idején senki sem tartózkodott a házban.

James hálás azért, hogy a közösségi médiában megoszhatja másokkal a problémáját, és azt is leírta, hogy élvezi a klubja és a rendőrség támogatását, és biztos benne, hogy hamarosan fény derül az elkövetők kilétére.

A biztonsági kamerák felvételein látható, hogy maszkos emberek hatoltak be a házba, így a bizonyítékok segítségével elképzelhető, hogy valóban sikerül majd nyakon csípni a tetteseket.