Társoldalunk:

Kirabolták a Chelsea BL-győztes focistájának otthonát

2021.09.16. 17:19

A Chelsea BL-győztes futballistája, Reece James a közösségi médiában számolt be róla, hogy amíg a Zenit elleni mérkőzésen pályára lépett, addig az otthonába idegenek törtek be és több értékes medált is elraboltak tőle.

A 21 éves védő megdöbbenten vette tudomásul, hogy a keddi BL-csoportmeccs idején illetéktelen személyek hatoltak be az otthonába, ráadásul a számára értékes medálokból többet is elvittek. Többek között a futballista BL-aranyérme és Eb-ezüstérme is eltűnt. James az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy mi történt szeptember 14-én.

"Szeptember 14-én este, amikor a klubom színeiben a Bajnokok Ligájában játszottam, rablók törtek be a házamba. Közös erővel sikerült beemelniük egy nehéz széfet az autójukba. Soha nem tartok ékszereket az otthonomban, így a páncélszekrényben a Bajnokok Ligája- és a Szuperkupa-aranyérem, valamint az Eb-ezüstérem voltak benne. Ezeket a megnyert címeket soha senki nem veheti el tőlem, függetlenül attól, hogy fizikai formában is birtoklom-e őket vagy sem" - írta James a bejegyzésben.

A posztban a játékos arra kéri a Chelsea és az angol válogatott szurkolóit, hogy segítsenek neki azonosítani a betörőket, hogy mihamarabb elkaphassa őket a rendőrség. A védő mindenkit megnyugtatott arról, hogy ő és a családja biztonságban van, és a betörés idején senki sem tartózkodott a házban. James hálás azért, hogy a közösségi médiában megoszhatja másokkal a problémáját, és azt is leírta, hogy élvezi a klubja és a rendőrség támogatását, és biztos benne, hogy hamarosan fény derül az elkövetők kilétére.

A biztonsági kamerák felvételein látható, hogy maszkos emberek hatoltak be a házba, így a bizonyítékok segítségével elképzelhető, hogy valóban sikerül majd nyakon csípni a tetteseket.