Vágólapra másolva!
A Csakfoci.hu értesülése szerint a 42-szeres magyar válogatott Vadócz Krisztián hazatér Magyarországra, és újra az NB I-ben fog futballozni.

A 36 éves középpályás iránt állítólag komoly érdeklődés van az NB I-ből. A Csakfoci értesülése szerint azonban Vadócz neve nem a nevelőegyesületénél, a Honvédnál merült fel, a kispesti klubnál jelenleg nem aktuális a tapasztalt játékos leigazolása.

Vadócz Krisztián 2002-ben mutatkozott be a kispestiek felnőtt csapatában, amelyben három éven át játszott, majd a karrierje jelentős részét légiósként töltötte. Futballozott francia, skót, holland, spanyol, dán, indiai, svájci, ausztrál és hongkongi csapatokban.

Vadócz Krisztián remekül érezte magát Uruguayban Forrás: Club Atlético Penarol/Facebook

2018 júliusa és augusztusa között játszott egy hónapot Kispesten, majd 2019 szeptembere és 2020 januárja között még fél évet eltöltött a XIX. kerületi csapatnál, mielőtt Uruguayba igazolt. Vadócz az elmúlt másfél évben a Penarol, majd a Montevideo Wanderers játékosa volt, nyár óta azonban szabadon igazolható.

A Vadócz képviseletét ellátó CMG menedzseriroda megerősítette a portálnak, hogy tárgyalnak egy NB I-es csapattal a 36 éves középpályás jövőjéről.

Vadócz az NB I-ben eddig csak a Honvédban szerepelt, így ha másik csapathoz ír alá, akkor az lesz pályafutásának 15. klubcsapata.