A PSG edzője beszélt Lionel Messi hisztijéről

fbl TOPSHOTS Horizontal, Lionel Messi, Mauricio Pochettino
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi (L) reacts as he leaves the pitch past Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Olympique Lyonnais at The Parc des Princes Stadium in Paris on September 19, 2021. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
Mauricio Pochettino, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője hetvenöt percig hagyta a pályán a Lyon elleni, vasárnap esti francia bajnokin Lionel Messit, aki lecserélése után nem fogott kezet honfitársával. Az argentin tréner megszólalt a cserével kapcsoltban. 

Pochettino utóbb azt mondta: az edzőnek mindig annak szellemében kell döntenie, hogy adott meccsen a legjobb összetételű csapat legyen a pályán.

"Azt hiszem, mindenki tudja, hogy sok jó játékos van a csapatunkban, amely harmincöt főből áll"

- fogalmazott Pochettino. - "Meg kell választani a kezdőtizenegyet,

Lionel Messi nehezen viselte, hogy Mauricio Pochettino lecserélte Forrás: AFP/Alain Jocard

A 34 éves Messi augusztus 10-én szerződött Párizsba az FC Barcelonától. A francia bajnokság hatodik fordulójában rendezett vasárnapi mérkőzést a PSG 2-1-re nyerte, de

a hatszoros aranylabdás nem volt a gólszerzők között, s még nincs egyetlen találata sem új együttesében, amelyben eddig három meccsen lépett pályára.

Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord.