A szurkolók máris megalázták a gyengén focizó David Beckham fiát - videó

2021.09.23. 10:03

Kemény kritikát kapott a focirajongóktól David Beckham fia, Romeo, aki pályafutása első tétmeccsét játszotta Amerikában. Sokak szerint a 19 éves fiút össze sem lehet hasonlítani az apjával. 

Kellemetlen napokat élhet át a 115-szörös angol válogatott focisztár, David Beckham középső fia, Romeo, aki vasárnap játszotta első profi focimeccsét az amerikai harmadik ligában szereplő Fort Lauderdale-ben. A Sky Sports megosztott ugyanis egy rövid videót a fiatalember legszebb mozzanataiból: ebben két beadása látható, amit az ellenfél, Tormenta kapusa könnyedén, senkitől sem zavartatva magához ölel, majd az, ahogyan a 79. percben lebattyog a végül 2-2-re végződő meccsen a pályáról – írja a Bors.

A kommentelők ebből arra a következtetésre jutottak, hogy a 19 éves srác és világhírű apja között mindössze annyi a hasonlóság, hogy mindketten jobbszélsőt játszottak.

„A vasárnapi bajnokságban jobb beadásokat látni", „Esetleg a bemelegítése is beleférhetett volna az összefoglalóba", „Ha tényleg ezek voltak a legszebb jelenetei, akkor csoda, hogy ennyi időt a pályán tölthetett" – érkeztek a gúnyolódó hozzászólások a videóhoz.

Mások ellenben védelmükbe vették a Romeót, mondván hatalmas nyomás és elvárás nehezedik a vállára világhírű édesapja miatt, amivel nagyon nehéz lehet megküzdeni. A híres csemete szeptemberig a faterja többségi tulajdonában álló, amerikai élvonalbeli Inter Miamival készült, ezután kapott szerződést a klub fiókcsapatánál. A Miami edzője, Phil Neville szerint igenis lehet még jó játékos a Beckham-gyerekből.

„Nincs könnyű helyzetben, az apja megkért, hogy dolgoztassam meg jobban, mint a többieket. A jelleme, az elkötelezettsége és az, hogy jó ember segíthet abban, hogy magasabb szinten is teljesítsen. Népszerű az öltözőben, a társai szeretik, jó nevelést kapott" – magyarázta Neville.