Társoldalunk:

Két csapattársát is lerúgta edzésen a Bayern francia légiósa, Lewandowskinak elege lett belőle

2021.09.25. 10:29

A Bayern München nehezen kezelhető fiatal játékosa, Michael Cuisance az elmúlt időszakban két csapattársának is sérülést okozott edzésen, ezért Julian Nagelsmann vezetőedzőtől komoly szankcióra számíthat.

Ha így folytatja, a 22 éves francia futballista lesz a Bayern ügyeletes rosszfiúja. Cuisance az utóbbi hetekben két csapattársának is sérülést okozott tréning közben. 

Egy héttel korábban a Lipcsétől szerződtetett Marcel Sabitzert rúgta durván karon, amelyből nem lett súlyos sérülés, viszont hétfőn a cserekapusnak, Sven Ulreichnek lépett rá a térdére kőkeményen, aki emiatt 6-8 hétig nem léphet pályára.

Michael Cuisance viselkedése aggodalomra ad okot MünchenbenForrás: AFP/Christof Stache

A hírek szerint a két esetet követően a vezetőedző, Julian Nagelsmann komolyan elbeszélgetett a fegyelmezetlen labdarúgóval, akit büntetésben részesített. 

Cuisance viselkedésével korábban is akadt probléma, még a csapat legnagyobb sztárjával, Robert Lewandowskival is keveredett már összetűzésbe. 

Valószínűleg néhány hasonló eset után már nem lesz türelmes a Bayern vezetősége, és idő előtt megválik a renitens labdarúgótól.

 

Forrás