Vágólapra másolva!
A Bayern München világklasszis lengyel csatára, Robert Lewandowski pénteken a Greuther Fürth otthonában nem lőtt gólt, így nem tudta beállítani a legendás Gerd Müller rekordját, aki zsinórban 16 Bundesliga-meccsen talált az ellenfelek kapujába.

A Bayern könnyedén, 3-1-re legyőzte a német bajnokság utolsó helyezettjét, azonban ez a meccs most nem Robert Lewandowskiról szólt.

A rekordbajnok együttes aranycipős lengyel csatára ezt megelőzően sorozatban 15 bajnokin volt eredményes, de ezúttal nem talált a kapuba, így nem tudta beállítani a legendás Gerd Müller rekordját, aki zsinórban 16 Bundesliga-meccsen lőtt gólt.

Lewandowski hosszú idő után nem lőtt gólt a Bundesligában Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Karmann

Lewandowski - aki ezúttal csak kapufáig jutott - elképesztő sorozatban volt, minden tétmérkőzést figyelembe véve egymást követő 19 meccsen volt eredményes,

amelyek között Bundesliga-, Német Kupa- és Bajnokok Ligája-találkozók is szerepeltek.

A lengyel csatár az elképesztő sorozatát még az Arminia Bielefeld elleni 3-3-mal végződő hazai bajnokin indította, amelyet idén február 15-én játszott a Bayern. Lewandowski azóta az összes mérkőzésen betalált, egészen a pénteki, Fürth elleni összecsapásig.