A legendás angol focista szerint Haaland a Real Madridba igazol

2021.09.25. 14:30

A Liverpool és a Real Madrid korábbi labdarúgója, Steve McManaman biztos abban, hogy a Borussia Dortmund norvég sztárja, Erling Haaland nem fog Angliába szerződni, hanem jövő nyáron a Real Madridban folytatja a pályafutását.

Haaland jövője népszerű téma a sportsajtóban, az utóbbi időszakban több európai sztárklubbal is rendszeresen hírbe hozták a 21 éves futballistát. A hírek szerint a következő nyáron szinte biztosan távozik Dortmundból, amennyiben lesz olyan klub, amely kifizeti a kivásárlási árát.

Természetesen rendkívül nehéz, de mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk a legjobb játékosainkat" - mondta Hans-Joachim Watzke, a német csapat vezérigazgatója.

A Marca megírta, hogy Haaland jövője kapcsán megszólalt a korábbi angol válogatott középpályás, Steve McManaman is, aki pályafutása során a Liverpoolban és a Real Madridban is játszott - mindkét klub szeretné megszerezni a norvég csatárt, aki 2020 januárjában igazolt a Red Bull Salzburgtól a Borussia Dortmundhoz.

Haaland egyelőre még a Dortmund játékosaForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Jvşrgen Fromme/ firo Sportpho/Jvorgen Fromme

Hogy a Liverpool harcban lesz jövő nyáron Haaland megszerzéséért? Nem. Szerintem a Real Madridba igazol, hiszen a játékosnak tetszik a klub és a spanyol életstílus, és őket választja majd" - mondta McManaman.

"Nem hinném, hogy az átigazolási összeg miatt nem szerződteti Haalandot a Pool. Ennek más okai vannak. Valószínűleg óriási fizetést kapna és akkor a többi játékos bérét is meg kellene emelni. Mino Raiola, az ügynöke sok pénzt akar keresni az üzleten, és én nem hinném, hogy a Liverpool ebben részt kíván venni" - tette hozzá a korábbi remek futballista.