Váratlan gólszerzőinek köszönheti újabb sikerét a PSG

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (C) celebrates after Paris Saint-Germain's Senegalese midfielder Idrissa Gueye (unseen) scored the opening goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Montpellier (MHSC) at The Parc des Princes stadium in Paris on September 25, 2021. (Photo by Sameer Al-DOUMY / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia bajnokságban a Paris Saint-Germain a Montpellier csapatát fogadta és 2-0-ra nyerni tudott a párizsi csapat.

A párizsi csapatban Lionel Messi sérülés miatt nem játszhatott, de természetesen nélküle is akadt elég szupersztár a hazai kezdőben.

Az első percekben Mbappé és Neymar is helyzetbe került, de a vezetést Idrissa Gueye szerezte meg a 14. percben egy hatalmas lövéssel.

A folytatásban cserélnie kellett a vendégeknek, a sérült Thuler helyére jött Nicolas Cozza.

Még az első félidőben újabb gólt szerezhetett volna a PSG, de Ander Herrera a félidő végén a felső kapufát találta el a tizenhatoson kívülről ballal.

Idrissa Gueye gólját ünneplik a társak Forrás: AFP/Sameer Al-Doumy

A második félidő elején Mbappé hagyott ki egy nagy helyzetet, majd Neymar is ziccerben rontott, de Keylor Navasnak is volt dolga a túloldalon.

A PSG erőlködött, de sokáig nem tudta megszerezni a megnyugtató második gólt. A hajrában a csereként beállt Julian Draxler aztán első labdaérintéséből gólt szerzett.

A Montpellier nem tudott meglepetést okozni, nyolc forduló után továbbra is hibátlan a PSG, és természetesen magabiztos előnnyel vezeti a tabellát.

A meccs összefoglalója ITT megtekinthető.