Mbappé nagyon kiakadt Neymarra a szombati győzelem után

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (L) speaks with Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Montpellier (MHSC) at The Parc des Princes stadium in Paris on September 25, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Elgondolkoztató jelenetet rögzített a Paris Saint-Germain - Montpellier francia élvonalbeli mérkőzést közvetítő Canal+ kamerája a hazai csapat kispadján.

A szezont hibátlanul kezdő PSG ezúttal Idrissa Gueye és Julian Draxler góljaival nyert 2-0-ra a Montpellier ellen és szerezte meg idénybeli nyolcadik győzelmét. A nagy támadóhármasból ezúttal hiányzott a sérült Lionel Messi, a 88. percig azonban Neymar és Kylian Mbappé is a pályán volt. Utóbbit ekkor cserélte le Mauricio Pochettino, a helyére beállt Icardival együtt érkező Julian Draxler pedig jószerével első labdaérintéséből eredményes volt. Méghozzá Neymar passzából. És itt jön az érdekesség:

Mbappé a mellette ülő Gueyének azt mondta, hogy "Igen, igen, nem passzol nekem, amikor én vagyok ugyanilyen helyzetben."

A L'Equipe francia sportlap meg is jegyzi a meccsről készült cikkében, hogy többször is feltűnően nem volt összjáték a két világsztár között.