Lionel Messi újra a csapatával edzett

2021.09.27. 15:22

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain argentin labdarúgója fájdalommentesen és a társaival együtt edzett csapata soron következő mérkőzése előtt egy nappal.

A francia klub a hétfői edzés első 15 percét élőben közvetítette a honlapján. A bemelegítés során, majd azt követően, a kisebb csoportokban végzett labdás gyakorlatoknál a hatszoros aranylabdás támadó jó hangulatban dolgozott, mozgásán pedig nyoma sem volt annak a kisebb sérülésnek - csontzúzódással bajlódott -, amely miatt a PSG legutóbbi két találkozóján nem állhatott Mauricio Pochettino vezetőedző rendelkezésére.

Lionel Messi újra együtt edzett a csapattársaivalForrás: AFP/Franck Fife

Messi nélkül a PSG a Metz (2-0) és a Montpellier (2-0) ellen is nyert a bajnokságban, kedden pedig a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában a legutóbbi idényben döntős, angol bajnok Manchester Cityt fogadja, amelynek edzője Josep Guardiola.

Az argentin játékos akkor vált végérvényesen korábbi csapata, az FC Barcelona egyik

meghatározójává, valamint a világ egyik legjobb labdarúgójává, amikor a gárdát Guardiola irányította.
A 34 éves Messi nyáron lejárt szerződésű játékosként került a PSG-hez, amelynek így nem kellett fizetnie érte a Barcelonának. Új csapatában eddig háromszor lépett pályára, összesen 180 percet játszott, gólt még nem szerzett.