A Bayern és a Barcelona is megszerezné az olimpiai bajnok brazil focistát

fbl Oly Horizontal
Brazil's Antony celebrates after teammate Malcom Filipe scored against Spain during the Tokyo 2020 Olympic Games football competition men's gold medal match at Yokohama International Stadium in Yokohama, Japan, on August 7, 2021. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Ajax olimpiai bajnok brazil labdarúgója, Antony a Barcelona és a Bayern München érdeklődését is felkeltette az utóbbi időben nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt.

A fiatal futballista értéke rohamosan nő, ugyanis már a brazil felnőttválogatottba is kapott meghívót, valamint a Bajnokok Ligájában is nagyszerűen mutatkozott be, ugyanis a Sporting elleni 5-1-es győzelem során remek játékkal és két gólpasszal tűnt ki.

Antony remekelt a Sporting ellen a BL-ben Forrás: NurPhoto via AFP/Pedro Fiuza/NurPhoto/Pedro Fiuza

A tokiói olimpián aranyérmes Antonyt 2020 nyarán vásárolta meg 16,7 millió euróért az Ajax a brazil Sao Paulótól, és a hírek szerint két európai sztárklub, a Barcelona és a Bayern München is szívesen a soraiban látná.

A bajorok állítólag 40 millióért szerezhetik meg a 21 éves szélsőt, ám amennyiben továbbra is hasonló formában futballozik, ez az összeg a szezon előrehaladtával még nőhet.

Antony a holland bajnokságban eddig 5 meccsen két gólt lőtt, míg a tavalyról idénre halasztott olimpián aranyérmes brazil válogatottban 6 mérkőzésen lépett pályára és egy gólpasszt adott.

Forrás