Jürgen Klopp szerint a frászt hozná az emberekre, ha ő lenne James Bond

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp reacts at the final whistle during the UEFA Champions League 1st round Group B football match between Liverpool and AC Milan at Anfield in Liverpool, north west England on September 15, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A James Bond-filmek főszereplője, Daniel Craig szerint a Liverpool edzője, Jürgen Klopp egy született vezér, ezért nagyszerű 007-es ügynök lenne belőle. A német szakember elmondta, mit gondol az angol színész felvetéséről.

Az angol színész, Daniel Craig a karrierje során öt alkalommal játszotta el James Bondot, és a mozikban nemrég debütáló Nincs idő meghalni című film az utolsó, amelyben magára öltötte az ikonikus ügynök szerepét. A nagy Liverpool-drukker hírében álló Craig szerint a csapat edzője, Jürgen Klopp ideális James Bond lenne, mert egy született vezér. A színész "javaslatáról" a német tréner is elmondta a véleményét.

- mondta Klopp.

"Bárki is lesz a következő James Bond, meg fogom nézni a filmet, mert régóta a rajongója vagyok a sorozatnak, amely végigkísérte az életemet.

Ezek nagyszerű filmek, és hálásan köszönöm Daniel Craig kedves szavait, de én nagyon rossz 007-es ügynök lennék. Ha fürdőnadrágban kellene kisétálnom a vízből, az emberek frászt kapnának és kikapcsolnák a TV-t.

Neki folyton a világot kell megmentenie, nekem pedig a Liverpoolt kell segítenem hétről hétre" - tette hozzá humorosan az angol sztárcsapat edzője.