Vágólapra másolva!
Helyiek beszámolói szerint legalább százan vettek részt abban a tömegverekedésben, ami a szombat kora esti DVSC-MOL Fehérvár élvonalbeli bajnoki mérkőzés előtt robbant ki.

A Debreceni Nap online híroldal a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban olvasható beszámolók alapján arról ír, hogy a Doberdő ABC közelében a két csapat mintegy száz szurkolója vett részt egy tömegverekedésben.

tömegverekdés, Debrecen Forrás: Debreceni Nap

"Állítólag Molotov-koktél, vagy ahhoz hasonló dolog is előkerült. Volt, aki fekete símaszkban rohangáló egyedeket látott, többen pedig autók tetején (!) csépelték egymást, illetve vandálok kocsik alá dobálták petárdát" - írja a lap.

Bejelentés érkezett a rendőrségre szombat este arról, hogy Debrecenben, a Kartács utca és a Doberdó utca kereszteződésénél több személy verekszik.

A jelzést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és a verekedéssel összefüggésben 15 szurkolót állítottak elő. További elkövetők azonosítása és felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - írja a police.hu.