Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint az Espanyoltól vasárnap elszenvedett bajnoki vereség alkalmával a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta a Real Madrid labdarúgócsapata.

A Királyi Gárda ingadozó formát mutat: múlt kedden a moldovai Sheriff Tiraspoltól kapott ki odahaza 2-1-re - óriási meglepetés okozva - a Bajnokok Ligájában, majd a hétvégén ugyanígy maradt alul az Espanyol otthonában.

Carlo Ancelotti csapata vezeti a spanyol bajnokságot Forrás: AFP/Jose Jordan

Ancelotti együttese nyolc forduló után 17 pontjával vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a városi rivális Atlético Madridot, illetve a Real Sociedadot jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg.

"Rosszul játszottunk. Nem tudtuk megvalósítani a védekezésre és támadásra vonatkozó, és előzetesen jól megbeszélt terveinket. Labdával és anélkül sem volt megfelelő a helyezkedésünk. Azt hiszem, ez volt a legrosszabb játékunk, amióta visszajöttem" - értékelte az Espanyol elleni mérkőzésen látottakat Ancelotti, aki az idén tért vissza az Evertontól a Real Madrid kispadjára. Az olasz tréner 2013 és 2015 között volt már a királyi csapat edzője.