Harmadszor lett Quique Sánchez Flores a madridi focicsapat edzője

Quique Sánchez Flores
Espanyol's coach Enrique Sanchez Flores during the spanish Copa del Rey (King's cup) match between FC Barcelona and RDC Espanyol at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Catalonia, Spain on January 25,2018 (Photo by Miquel Llop/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Getafe harmadszor nevezte ki vezetőedzőjének Quique Sánchez Florest. Ángel Torres klubelnök szerdán elmondta, az 56 éves szakember megbízatása jövő nyárig szól.

Sánchez Flores 2004 nyarán először lett vezetőedző a Getafénál, amelytől egy év után a Valenciához távozott, majd dolgozott az Atlético Madridnál, illetve az Egyesült Arab Emírségekben is, mielőtt 2015 januárjában rövid időre visszatért a Getaféhoz. Azt követően volt a kínai Sanghaj Senhua, az Espanyol, illetve két alkalommal a Watford szakvezetője, közel két éve azonban nem volt csapata.

A Getafe harmadszor nevezte ki vezetőedzőjének Quique Sánchez Florest Forrás: NurPhoto/Miquel Llop/NurPhoto/Miquel Llop

Elődje, a hétfőn menesztett José Miguel González - sportági nevén Míchel - vezetésével rendkívül gyengén szerepelt a gárda: nyolc mérkőzésen szerzett három góljával mindössze egy pontot gyűjtött.

Sánchez Flores jövő szombaton irányíthatja először régi-új csapatát, a Getafe a 9. fordulóban a szintén nyeretlen Levante vendége lesz.