Társoldalunk:

Hetekre kidőlt a Manchester City sztárja

2021.10.14. 21:58

Lábsérülés miatt várhatóan hat hétig nem számíthat a Manchester City Ferran Torresre, aki a spanyol labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája mérkőzésén sérült meg.

A 21 esztendős Torres múlt szerdán, az olaszok elleni elődöntőben duplán nyerőembernek bizonyult, ám a második félidőben lecserélték, miután megsérült a jobb lába. Ezt követően kérdéses volt szereplése a franciák elleni, végül 2-1-re elvesztett vasárnapi fináléban, amelyen aztán fájdalmai ellenére kezdőként 84 percet játszott. 

Megsérült a Manchester City spanyol válogatott támadójaForrás: AFP/Catherine Ivill

Az angol bajnok Manchester City csütörtöki bejelentése szerint Torres a jobb lábában szenvedett el kisebb törést, ugyanakkor a felépülés várható időtartamáról a klub nem tett említést, mivel a játékosra további vizsgálatok várnak Manchesterben.

Spanyol médiaértesülések arról szólnak, hogy hat hét körüli kihagyásra számíthat Torres, aki így november végén lehet ismét bevethető. Ezzel a City legalább hét bajnokiját kihagyja, köztük az idény első manchesteri derbijét is, amelyet az Old Traffordon játszanak november 6-án a United ellen.