Két spanyol sztárcsapat is leigazolná a magyar válogatott focistát

KOVÁCS Tamás; SZALAI Attila
London, 2021. október 12. Szalai Attila (b) és az angol Raheem Sterling a labdarúgó világbajnoki selejtezők 8. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2021. október 12-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott középhátvédje, Szalai Attila iránt élénken érdeklődik a La Liga két sztárcsapata, az Atlético Madrid és a Sevilla.

Az as megírta, hogy a két spanyol klub vezetősége jó véleménnyel van a magyar védőről, aki az angolok elleni vb-selejtezőn remek teljesítményt nyújtott a Wembley-ben és az egyik legnagyobb sztárt, Harry Kane-t is tökéletesen semlegesítette.

Szalai jelenlegi klubja, a Fenerbahce tisztában van a játékosában rejlő potenciállal és a hírek szerint 20 millió euró alatt nem hajlandó megválni a 23 éves futballistától.

Szalai Attila az angolok ellen is remekül futballozott Forrás: MTI/Kovács Tamás

A fiatal középhátvéd idén januárban igazolt Törökországba a ciprusi Apoel Limassol együttesétől. Szalai a nyári foci-Eb-n mindhárom csoportmérkőzésen pályára lépett a magyar válogatottban és a vb-selejtezők során is alapembernek számít Marco Rossi csapatában. A Fenerben eddig 8 török bajnokin kapott lehetőséget ebben a szezonban és az Európa-liga csoportkörében is játszott mindkét mérkőzésen.