Mourinho elégedetlen Rómában, a Barcelona focistáját akarja megszerezni

fbl Horizontal
Roma's Portuguese head coach Jose Mourinho looks on during the Italian Serie A football match between Roma and Empoli at the Olympic stadium in Rome on October 3, 2021. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho a Barcelona mellőzött középpályásával, Riqui Puiggal szeretné megerősíteni a csapatát.

A spanyol sztárcsapat 22 éves futballistája ebben a szezonban csak négy spanyol bajnokin kapott epizódszerepet, így könnyen elképzelhető, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a klubtól. Mourinho nem teljesen elégedett az AS Roma középpályásaival, ezért szívesen a csapathoz vinné a Barca mellőzött labdarúgóját.

Riqui Puig a télen klubot válthat Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls

A katalán Sport megírta, hogy Puig nem szívesen hagyná el a Barcelonát, de a körülmények mégis rákényszeríthetik erre, ugyanis a 17 éves Gavi berobbanásával Ronald Koeman vezetőedzőtől még kevesebb játékpercre számíthat a szezon további részében.

Mourinho mindenképpen szeretné megerősíteni a Serie A-ban jelenleg negyedik helyezett Romát, amely a hétvégén a Juventus ellen játszik rangadót, a nemzetközi porondon pedig az Európai Konferencia-ligában érdekelt ebben az idényben.