Ideges a Manchester United sztárja, sürgős változtatásokat akar

2021.10.17. 12:33

A Manchester United labdarúgócsapatának világbajnok középpályása, Paul Pogba nagyon bosszús volt a csapat Leicester City ellen elszenvedett veresége után és sürgős változtatásokat szeretne látni a klubnál.

A United az utóbbi három PL-meccsén csupán 1 pontot gyűjtött, és ha így folytatja, hamar kiszállhat a bajnoki címért folytatott harcból.

Nagyon sokszor játszunk ilyen mérkőzéseket és nem találjuk a problémák forrását. Állandóan könnyű és buta gólokat kapunk. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor ezeket a meccseket meg kell nyernünk, még ha ez nagyon nehéz is" - értékelt bosszúsan a mérkőzés után Pogba, akit az utóbbi időben megint hírbe hoztak a Real Madriddal.

"Tudjuk, hogy a szurkolók is sokat várnak tőlünk és nagy rajtunk a nyomás, éppen ezért érettebben kell játszanunk és szükségünk van a jó értelemben vett arroganciára, hogy birtokoljuk a labdát és a saját futballunkat érvényesítsük" - tette hozzá a középpályás.

Paul Pogba szerint sürgős javulásra van szüksége a UnitednekForrás: AFP/Paul Ellis

Meg kell találnunk a változás kulcsát, különben megérdemeljük a vereségeket. Nem tudom, hogy a játékosok hozzáállásával lenne-e baj. Valamin változtatnuk kell. A győztes mentalitásra és taktikára van szükségünk. Egyéni és csapatszinten is meg kell oldanunk a problémákat" - hangzott a francia labdarúgó javaslata.

A három forduló óta nyeretlen Manchester United a Leicester elleni 4-2-es vereségével visszacsúszott a tabella 5. helyére, ráadásul a hétvégén az Everton és a Tottenham is megelőzheti.

Forrás