Zidane is a Real Madrid sztárjának adná az Aranylabdát

2021.10.17. 14:24

A Real Madrid korábbi játékosa és vezetőedzője, Zinedine Zidane szerint a honfitársa, Karim Benzema megérdemli az Aranylabdát.

A francia szakember - aki játékosként 1998-ban elnyerte a rangos díjat - úgy véli, a Real csatára évek óta topszinten teljesít és remek formája miatt abszolút megérdemli, hogy ő kapja 2021-ben az Aranylabdát.

Karim kitűnő formának örvend. Én neki adnám az Aranylabdát, mert teljes mértékben megérdemli. Ő egy elképesztő futballista, nagy megtiszteltetés volt, hogy az edzője lehettem" - méltatta honfitársát Zidane.

Zidane Benzemának adná az AranylabdátForrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Mindent tud a labdarúgásról, és mindig tudja, mit kell tennie a pályán. Jelenleg mindenki fölött áll és én remélem, hogy megjutalmazzák őt az Aranylabdával" - tette hozzá az edzőként háromszoros BL-győztes tréner.

A Marca megírta, hogy nem Zidane az egyetlen francia, aki Benzemát tartja a legjobbnak, ugyanis az Arsenal legendás menedzsere, Arsene Wenger is maximálisan elismeri a támadó képességeit, valamint a francia válogatott kapusa, Hugo Lloris szerint is megérdemelné a nívós elismerést a Real csatára.