Társoldalunk:

Győzött a Vasas és már vezeti az NB II-t

2021.10.18. 21:59

A labdarúgó NB II 12. fordulójában a Vasas hazai pályán 1-0-ra nyert a III. Kerületi TVE ellen, és győzelmével a tabella élére ugrott.

A Vasas abban a tudatban lépett pályára a kiesőhelyen álló III. Kerületi TVE ellen, hogy egy győzelem esetén a tabella élére ugorhat és egy ponttal megelőzheti a Kecskemét, Haladás kettőst.

A mérkőzés 14. percében szerezte meg a vezetést a Vasas, méghozzá egy óriási bombagóllal. Berecz Zsombor passzolt középre Silye Erikhez, aki 25 méterről, állítgatás nélkül bombázott a kapu bal oldalába.

Szinte végigtámadta az első félidőt az angyalföldi csapat, akkor alakított ki helyzetet, amikor csak akart, ám a befejezések pontatlanok voltak és Balázs József is nagyszerű formában védett.

A második játékrészben harcosabban futballozott az óbudai együttes, de a Vasas újabb gólokat szerezhetett volna, ha pontosabban játszik. 

A hajrában Otigbát kiállították, így emberelőnybe került és 11-est végezhetett el Kemenes Szabolcs csapata, de a rutinos Bori Gábor büntetőjét Jova Levente nagy bravúrral védte ki a 78. percben.

Az utolsó percekben beszorította ellenfelét a III. Kerület, de nem tudott egyenlíteni, így a Vasas 1-0-ra nyert és átvette a vezetést az NB II-ben.

Az NB II tabellájaForrás: nb2.hu