Társoldalunk:

C. Ronaldo már az edzőkérdésbe is beleszól, kirúgatná a ManUnited menedzserét

2021.10.20. 14:28

Cristiano Ronaldo spanyol lapértesülések szerint Zinedine Zidane-t ajánlotta a Manchester United edzőjének Ole Gunnar Solskjaer helyett – írta a Metro. 

Solskjaerre egyre nagyobb nyomás nehezedik az Old Traffordon, miután a Manchester United szombaton 4-2-es vereséget szenvedett a Leicester Citytől. Az eredmény azt jelentette, hogy a csapat az utóbbi három bajnoki meccsén nyeretlen maradt.

Úgy tudni, a Manchester United vezetősége teljes mértékben támogatja Solskjaert, és bízik abban, hogy a 48 éves szakember javítani fog a csapat teljesítményén.

Cristiano Ronaldo szívesen látná Zinedine Zidane-t az MU kispadjánForrás: AFP/Paul Ellis

Az El Chiringuito című spanyol fociműsorban azonban arról beszéltek, hogy az angol klub mérlegeli Cristiano Ronaldo javaslatát, aki Zidane-t ajánlotta edzőnek. Úgy tudják, Zidane beszélt a Manchester United vezéreivel, de a tréner nem nyitott a munkára, mert Didier Deschamps után ő szeretne lenni a francia válogatott új szövetségi kapitánya - számolt be a Ripost.

Azt is állítják, hogy Zidane-t a Paris Saint-Germain és a Newcastle United is megkereste, de a korábbi Real Madrid-főnök mindkét klubot elutasította.