C. Ronaldo már az edzőkérdésbe is beleszól, kirúgatná a ManUnited menedzserét

Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Leicester City and Manchester United at King Power Stadium in Leicester, central England on October 16, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo spanyol lapértesülések szerint Zinedine Zidane-t ajánlotta a Manchester United edzőjének Ole Gunnar Solskjaer helyett – írta a Metro. 

Solskjaerre egyre nagyobb nyomás nehezedik az Old Traffordon, miután a Manchester United szombaton 4-2-es vereséget szenvedett a Leicester Citytől. Az eredmény azt jelentette, hogy a csapat az utóbbi három bajnoki meccsén nyeretlen maradt.

Úgy tudni, a Manchester United vezetősége teljes mértékben támogatja Solskjaert, és bízik abban, hogy a 48 éves szakember javítani fog a csapat teljesítményén.

Cristiano Ronaldo szívesen látná Zinedine Zidane-t az MU kispadján Forrás: AFP/Paul Ellis

Az El Chiringuito című spanyol fociműsorban azonban arról beszéltek, hogy az angol klub mérlegeli Cristiano Ronaldo javaslatát, aki Zidane-t ajánlotta edzőnek. Úgy tudják, Zidane beszélt a Manchester United vezéreivel, de a tréner nem nyitott a munkára, mert Didier Deschamps után ő szeretne lenni a francia válogatott új szövetségi kapitánya - számolt be a Ripost.

Azt is állítják, hogy Zidane-t a Paris Saint-Germain és a Newcastle United is megkereste, de a korábbi Real Madrid-főnök mindkét klubot elutasította.