Vágólapra másolva!
Az olasz Calciomercato értesülései szerint a Juventus is beszállt a Szalai Attiláért folytatott harcba. A magyar válogatott hátvédet az olasz rekordbajnok mellett az Atlético Madrid és a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea is szívesen szerződtetné.

A 23 éves védőért állítólag a La Ligában szereplő Sevilla és az Atlético Madrid versenyez, de az olasz Calciomercato értesülései szerint a Juventus is beszállt a harcba a bal lábas magyar válogatott hátvédért.

Szalai jelenlegi klubja, a török Fenerbahce tisztában van a játékosában rejlő potenciállal és a hírek szerint 20 millió euró alatt nem hajlandó megválni a 23 éves futballistától, azonban ha folyamatosan érdeklődnek iránta a komoly klubok, akkor az ára is egyre feljebb mehet.

Szalai Attiláért rajonganak Törökországban Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Burak Milli

A legutóbb hat meccsét megnyerő Juventus azért szeretné leigazolni Szalait, mert a 34 éves csapatkapitánynak, Leonardo Bonuccinak és a 37 éves Giorgio Chiellininek sincs komoly vetélytársa. A kispadon ugyan ott van az Ajaxtól 70 millió euróért igazolt Matthijs de Ligt, de a holland válogatott játékos rengeteget sérült, és nem képes folyamatosan jól teljesíteni.

A Juventusnak azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha le akarja igazolni a magyar futballistát, ugyanis

a Don Balon értesülése szerint a világ egyik leggazdagabb csapata, a Chelsea is szívesen megvenné.

Jelen pillanatban az RB Leipzig középpályása, Szoboszlai Dominik minden idők legdrágább magyar futballistája, aki idén januárban 22 millió euróért igazolt a német csapathoz. Azonban, ha igazaik a Szalairól szóló pletykák, akkor hamarosan a Fenerbahce játékosa lehet a magyar csúcstartó.