Vágólapra másolva!
A Real Betis hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Bayer Leverkusennel a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, így a vendég németek jobb gólkülönbségükkel megőrizték első helyüket a Ferencváros csoportjában.

Borha Iglesias tizenegyesgólját követően vezetést szerzett a Betis, de később Robert Andrich kiegyenlített. A magyar bajnok "félidőben" pont nélkül az utolsó helyen áll a négyesben, a negyedik kört november 4-én rendezik.

A vendég németek jobb gólkülönbségükkel megőrizték első helyüket a Fradi csoportjában Forrás: AFP/Jorge Guerrero

A Szalai Attilával felálló török Fenerbahce 2-2-es döntetlent játszott otthon a belga Royal Antwerpen együttesével a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

A házigazdánál

Szalai Attila a kezdőcsapatban kapott helyet és egészen a 87. percig pályán is volt.

A magyar válogatott játékos ezúttal nem tudott kimagasló teljesítményt nyújtani, az 59. percben egy sárga lappal került be a mérkőzés jegyzőkönyvébe.

A 23 éves játékosnak ez volt a szezonbeli harmadik Európa-liga mérkőzésése, három perc híján pedig mindegyik meccset végigjátszotta. Csapata ezzel a döntetlennel továbbra is nyeretlen a D csoportban, két pontjával négy egységre van lemaradma a második továbbjutó helyen álló Olympiakosz Pireusz mögött.

A csoport első helyezettje nyolcaddöntőbe jut, míg a második a Bajnokok Ligája nyolc csoportharmadikjának egyikével játszik a 16 közé kerülésért. Az El-csoportharmadikok a Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszában folytatják.

Európa-liga, 3. forduló:

G csoport:
Real Betis (spanyol)-Bayer Leverkusen (német) 1-1 (0-0)
Celtic Glasgow (skót)-FERENCVÁROS 2-0 (0-0)

D csoport:
Fenerbahce (török)-Royal Antwerpen (belga) 2-2 (2-1)

E csoport:
SS Lazio (olasz)-Olympique Marseille (francia) 0-0

F csoport:
Midtjylland (dán)-Crvena zvezda (szerb) 1-1 (0-0)
Ludogorec (bolgár)-Braga (portugál) 0-1 (0-1)

H csoport:
Rapid Wien (osztrák)-Dinamo Zagreb (horvát) 2-1 (2-1)