Társoldalunk:

A megvert City-szurkoló még mindig kómában van

2021.10.22. 13:22

A Manchester City idegenben győzte le a belga FC Brugest a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján. A mérkőzést után a Jan Breydel Stadion parkolójában megtámadtak egy 63 esztendős City-szurkolót, akit azonnal kórházba szállítottak. Öt férfit tartóztattak le az esetet követően, az idős szurkoló még kómában van, de az állapota stabilizálódott.

Az FC Bruges-Manchester City BL-meccset követően egy 63 éves drukkert támadtak meg a Jan Breydel Stadion parkolójában. Az idős férfi még kómában van, de az állapota már nem romlott tovább, stabilizálódott - derült ki a SkySports oldaláról.

Szörnyű eset történt a meccs utánForrás: Hans Lucas via AFP/Matteo Cogliati / Hans Lucas/Matteo Cogliati

Az idős szurkoló a Blue Moon nevezetű belga Manchester City szurkolói klub tagjaként jutott el a mérkőzésre, 233 másik City-drukker mellett. A meccs után többen megtámadták a férfit, majd a 63 éves City-drukkert kórházba szállították. Öt szurkolót letartóztattak, de közülük már három embert elengedtek, de ők többet nem látogathatnak focimeccseket. A másik két férfi ellen eljárást kezdeményeztek.  A 63 éves szurkoló életveszélyes sérüléseket szenvedett, még mindig kómában van, de az állapotát már sikerült stabilizálniuk az orvosoknak.