Társoldalunk:

Debrecen vezetősége magyarázatot vár Dzsudzsákék gyenge szereplése miatt

2021.10.26. 12:00

A labdarúgó OTP Bank Liga 10. helyén álló Debreceni VSC a hivatalos honlapján tudatta, hogy az utóbbi időszakban elszenvedett kudarcok és a gyenge bajnoki szereplés miatt a klub vezetése helyzetértékelést és helyzetelemzést kért a sportigazgatótól és a szakmai stábtól.

Ábrók Zsolt cégvezető elmondta, hogy a következő néhány mérkőzés meghatározó lehet a Loki életében.

Egyáltalán nem megfeledkezve a játékosok felelősségéről szakmai beszámolót kértünk a szakmai stábtól, vagyis választ arra, mi az oka a csapat hullámvölgybe kerülésének, a mindenki által joggal kritizált teljesítménynek. Arra kértük őket, adjanak magyarázatot a kialakult helyzetre, valamint arra, hogy vizsgálják meg, mennyiben megfelelő játékrendszerben futballozik a csapat. A megbeszélésen első számú szempont a gárda eredményességének gyors és szembetűnő javítása volt – nyilatkozta Ábrók Zsolt.

Dzsudzsák Balázsék szereplése egyelőre csalódást keltőFotó: Polyák Attila - Origo

A cégvezető leszögezte: az egyeztetésen a klub vezetése világossá tette, hogy már a következő néhány összecsapáson határozott fejlődést vár a csapattól mind a mutatott játék, mind a begyűjtött pontok terén, és azt is, hogy ennek kézzelfoghatónak és egyértelműen tetten érhetőnek kell lennie.

Az OTP Bank Ligában újonc DVSC jelenleg a 10. helyen áll, és csak a jobb gólkülönbsége miatt előzi meg a kieső helyen álló Gyirmót FC Győr csapatát. Huszti Szabolcs és Toldi Gábor együttese tíz meccsen csak kétszer tudott győzni, mellette háromszor döntetlent játszott és ötször kikapott.