Megsérült a PSG sztárfocistája

Horizontal
Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti (L) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrate after winning the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, on April 13, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Marco Verratti, a Paris Saint-Germain labdarúgója csípősérülés miatt várhatóan négy hétig nem szerepelhet klubcsapatában és az olasz válogatottban.

Francia klubcsapatának keddi bejelentése alapján a középpályás kénytelen lesz kihagyni az olasz nemzeti együttes soron következő két mérkőzését, amelyeket a 2022-es világbajnokság selejtezősorozatában vív. Az Európa-bajnoki címvédő előbb hazai pályán Svájccal találkozik november 12-én, majd három nappal később az északírekkel mérkőzik meg idegenben.

Marco Verratti hetekre kidőlt Forrás: AFP/Franck Fife

A bajnokságban listavezető PSG ebben az időszakban három találkozón lép pályára a francia pontvadászatban, illetve egy Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést játszik, utóbbin a három magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig vendége lesz. Verratti játéka viszont még november 24-én is bizonytalan, ekkor csapata a Manchester Cityt fogadja, ugyancsak a BL-ben.

A 28 éves Verratti az Olympique Marseille-jel vívott (0-0) vasárnapi bajnoki összecsapáson sérült meg, és még a szünet előtt le kellett cserélni.