A földön ülve vacsorázott meg Mourinho a Roma győztes bajnokija után - kép

sports soccer league serie a ssc napoli napoli as roma olimpico stadium napoli roma ssc napoli as roma Jose Mourinho Horizontal SPORT FOOTBALL GYPSY
Roma's Portuguese coach Jose Mourinho gesticulates during the Serie A football match between AS Roma and SSC Napoli at the Olimpico Stadium in Rome, central Italy, on October 24, 2021. (Photo by Antonio Balasco / Controluce via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma a 2-1-re nyert a sereghajtó Cagliari otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szerdai játéknapján. A fővárosiak hátrányból fordítottak úgy, hogy a második felvonás közepén hét perc alatt szereztek két gólt. A Roma vezetőedzője, José Mourinho osztott meg egy képet a hivatalos Instagram-oldalán arról, hogyan fogyasztotta el a vacsoráját a győztes meccs után.

José Mourinhót a hétvégi Napoli elleni rangadón kiállították, ezért a Cagliari otthonában Tiago Pinto irányította a csapatot. A portugál edző ettől függetlenül elkísérte csapatát az idegenbeli bajnokira, majd a győztes meccs után senkitől sem zavartatva jóízűen megvacsorázott egy lépcsőn ülve, mivel a piros lapja miatt nem mehetett be az öltözőbe.