Társoldalunk:

Mellkasi fájdalmak miatt kórházba került a Barcelona sztárja

2021.10.31. 07:57

A spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában az FC Barcelona 1-1-es döntetlent játszott az Alavés csapatával a Camp Nou Stadionban. A találkozó 41. percében a katalán csapat elveszítette a nyáron igazolt Sergio Agüerót, akit úgy tűnt, sérülés miatt cserélnek le, de kiderült, hogy ennél sokkal rémisztőbb oka volt a váltásnak.

Az argentin támadó egy légipárbaj után maradt lent a földön, de úgy tűnt, nem ütközött senkivel, nem kapott ütést sem. Elsőre azt lehett hinni, hogy Agüero esetleg rosszul fogott talajt, és abba sérült bele. 

Agüero minden bizonnyal kihagyja a Dinamo Kijev elleni sorsdöntő BL-meccsetForrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Azonban éjszaka megerősítették, hogy a 33 éves támadót kórházba szállították szívvizsgálatra, mert kellemetlen érzéseket érzett a mellkasában.

Azt mondta, nem érzi jól magát, ezért kórházba szállították, hogy kiderítsék, mi a baj" – mondta Sergi Barjuán, az FC Barcelona megbízott vezetőedzője, aki elárulta azt is, hogy Agüero az egész első félidőben érezte fájdalmat a mellkasa tájékán.